Vyzrálé hovězí
nemusí stát spoustu peněz
nemusí být složité na přípravu
nemusí plout přes oceán z Jižní Ameriky

Svíčková perko

Svíčková perko

Ne náhodou je v názvu tohoto svalu „svíčková“. Pro svou jemnost je to totiž jeden z jejích nejčastějších náhradníků. Hodí se na svíčkovou na smetaně, na steak, ale třeba i na carpaccio.

 

PEČENÍ V TROUBĚ
GRILOVÁNÍ

Zpět na dělení masa...

Recepty - Svíčková perko


Tahle část hovězího se výborně hodí na klasickou svíčkovou na smetaně. Nenechte se zaskočit tím, že někdo tenhle sval nazývá falešná svíčková, neznamená to nic špatného. A nenechte se ani zaskočit tím, když vám někdo bude vykládat o „kulaté pleci“, je to pořád tatáž jemná dáma.

 

Uvádět zde recept na svíčkovou na smetaně, by asi bylo zbytečné, protože nejlepší dělala jistě vaše babička, případně nejlepší vaří vaše maminka, a vy ji děláte podle ní, a nikomu jinému byste v tomhle bodě stejně nevěřili. Že je to pravda?

 

Ale ještě jedna poznámka. Netýká se to zdaleka jen svíčkové na smetaně, i podle dalších receptů si můžete všimnout, že hovězí a kořenová zelenina, to je základ velké řady tradičních pokrmů. Takže je dobré mít doma vždycky nějaké hovězí a kořenovou zeleninu, což není nic těžkého, protože se ani v jednom případě nejedná o sezónní surovinu.

NECHTE SE INFORMOVAT O TOM, KDY SI
BUDETE MOCI VYZVEDNOUT VYZRÁLÉ DOMÁCÍ HOVĚZÍ!
Uložit k odběru

RYCHLÝ KONTAKT



Statek Adámek
Čelina 1, 262 03 Nový Knín

+420 775 596 676
info@domacihovezi.cz

IČ: 70566933
DIČ: CZ7108281708

Jsme také na Facebooku!

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ©2019 STATEK ADÁMEK