Vyzrálé hovězí
nemusí stát spoustu peněz
nemusí být složité na přípravu
nemusí plout přes oceán z Jižní Ameriky

Druhy masa a jejich použití


Tolik druhů hovězího masa… A tolik možných úprav: vaření, pečení, dušení, burgery i tatarský biftek… Je ale zbytečné obávat se toho, že vyzrálé hovězí je příliš složité. Naopak, je to velmi jednoduché. Můžete se řídit léty prověřenými postupy. Třeba že guláš se dělá z kližky, že hovězí líčka se mají dusit, že polévka se dělá z oháňky či z morkových kostí, že mleté na burger je nejlepší z krku a že správný steak nikdy nemá být zcela propečený.

 

Anebo taky nemusíte. Někdo se řídí prostě jen tím, jak se mu ten který kus masa líbí, a někdo zas tím, jak se mu pozdává jeho označení: roštěná zní lákavě, ale veverku bych nikdy do pusy nestrčil – či právě naopak… A pokud nemáte rádi krvavý kus masa, tak si steak propečte úplně „durch“ – každý sice řekne, že tak ten krásný kus vyzrálého hovězího vlastně zničíte, ale je to vaše maso na vašem talíři.

 


NECHTE SE INFORMOVAT O TOM, KDY SI
BUDETE MOCI VYZVEDNOUT VYZRÁLÉ DOMÁCÍ HOVĚZÍ!
Uložit k odběru

RYCHLÝ KONTAKT



Statek Adámek
Čelina 1, 262 03 Nový Knín

+420 775 596 676
info@domacihovezi.cz

IČ: 70566933
DIČ: CZ7108281708

Jsme také na Facebooku!

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ©2019 STATEK ADÁMEK